Zakenmissie Fruit Attraction

Wilt u meer weten over de (Spaanse) fruit en groente sector en oriënteren op de internationale markt? Bent u een innovatief bedrijf of startup en is de AGF (één van) uw afzetmarkten? Ga dan mee met de beursreis van Españu Global, CongresArchitect en MeetingSpain!

Meer info over de beurs Fruit Attraction 2018.

KENNIS

Het programma biedt u veel informatie over internationaal zakendoen en mogelijkheden in Spanje specifiek.

NETWERKEN

Wij inventariseren uw wensen en brengen u in contact met het Spaanse netwerk. Tijdens de verschillende inhoudelijke sessies, collectieve lunch of dineravond groeit uw netwerk.

Organisatie

Christie de Vrij

Meetin(g)Spain

Event manager en Spanje specialist

Inge Heetvelt

Españu Global

Specialist internationaal ondernemen

Mireille van den Dop-Andeweg

CongresArchitect

Van masterclass tot complete reis

Bekijk de verschillende programma’s.

Beursbezoek, presentatie en lunch

Workshop Uw voorbereiding op de Spaanse AGF markt

Dinsdag 23 oktober – Welke kansen liggen er op de Spaanse markt, welke stappen moet u zetten en welke financieringsmogelijkheden zijn er? Door Inge Heetvelt.

Meer info
Beursbezoek, netwerklunch en masterclass

Masterclass Business Cultures Spain vs Netherlands

Woensdag 24 oktober – Masterclass Business Cultures volgens het model van Lewis. Optimaliseer de communicatie en samenwerking. Door Rob van Nes.

Meer info
Netwerk avond

Spaanse dineravond

Woensdag 24 oktober – Neem deel aan de tapas avond in typisch restaurant in het centrum. Ontmoet de leden van de Spaanse Business Club.

Meer info
Kennis & netwerk event

Side Visit Urban Farming initiatieven in Madrid

Donderdag 25 oktober – bezoek aan diverse Urban Farming Initiatieven in Madrid. Inclusief lunch en presentatie door een specialist.

Meer info
Beursreis

Complete vakbeursreis inclusief reis en verblijf

Haal het maximale uit uw beursbezoek en ga voor een compleet verzorgde beursreis inclusief alle activiteiten, informatiepakket, beursbezoek, transfers, diners, lunches, kennissessies vlucht en hotel.

Meer info

Pakketten

We bieden een compleet of modulair programma, het is aan u te bepalen waar u aan mee wilt doen. Deze reis brengt u uitstekende contacten en nieuwe inzichten.