Rondetafel Ondernemen in Spanje – uitnodiging

Het is een roerige tijd, om maar una puerta abierta in te trappen. Als NSCH hadden wij voor dit voorjaar een aantal interessante activiteiten op het programma. Helaas, je houdt ze tegoed. Omdat we daardoor de NSCH leden niet hebben kunnen bieden wat we van plan waren en beloofd hadden, hebben we besloten het lidmaatschap voor leden van het Nederlands-Spaans Centrum voor Handelsbevordering kosteloos te verlengen tot 30 september 2021.

Langzaam komt het openbare en zakelijke leven op gang, maar veel is nog onduidelijk. Wat kan kan er en wat is (voorlopig) nog onmogelijk? Spanje is een van de zwaarst getroffen landen, maar ook onze op 5 na belangrijkste handelspartner ter wereld. Hoe en wanneer kunnen we daar onze activiteiten weer voortzetten of beginnen met de uitvoering van de plannen die we er hadden? ‘Don’t let a good crisis go to waste’.

Elkaar ontmoeten kan nog maar beperkt, gelukkig zijn we inmiddels gewend geraakt aan de Zoom-meetings. Op donderdag 18 juni van 15:00 – 17:00 uur organiseren wij een Rondetafel Ondernemen in Spanje. Deelname is gratis. Graag wel aanmelden, dat kan via https://zfrmz.com/O1bdQHY4YgHlXkvq2hxW, je ontvangt tijdig een Zoom-link om in te loggen.

Meld je aan.