Profiel: Christie de Vrij

https://www.meetingspain.nl/wp-content/uploads/2018/04/christie_de_vrij.jpgChristie de Vrij is eigenaar van Building on Events en Meetin(g)Spain. Christie heeft meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van beurzen en congressen voor diverse opdrachtgevers in verschillende landen, waaronder Spanje. Haar ervaring en kennis met Spanje en opgebouwde netwerk van hotels, locaties DMC’s en evenementenbureaus deelt zij graag. Christie’s specialiteit is verbindingen op events centraal stellen, het liefst tijdens een activiteit zoals een dineravond.

Eten verbindt. Het zorgt voor tijd met elkaar en biedt ruimte voor een goed gesprek. Deelnemers zijn vrij om contacten te leggen, genieten van een diner in een andere omgeving, soms met een verrassend gerecht. Hier ontstaan vaak hele goede contacten.

Daarnaast heeft Christie veel ervaring in het organiseren van evenementen in de groene, agrarische en voedingssector.

Dagelijks voedsel is niet voor iedereen weggelegd, ook dat is een feit. Gelijkheid is één van mijn kernwaarden. En ik ben ervan overtuigd dat er veel meer mogelijk is om het wereldvoedselprobleem te verkleinen en dat voedsel eerlijker verdeeld kan worden in de wereld. Door wat minder te consumeren, minder te verspillen, maar ook meer gebruik te maken van mooie alternatieve voedselbronnen (zeewier, insecten) en door technologische oplossingen en andere manieren van telen (zilte teelt of urban farming).