Piscina & Wellness 2019

Een golf van innovatie

Op de 14e editie van de internationale vakbeurs Piscina en Wellness staan innovatie, digitalisering, internationalisering en duurzaamheid centraal. De beurs promoot het therapeutische gebruik van water voor wellness, gezondheid, leisure en sport en legt de verbinding met de toeristenindustrie. Daarnaast wordt op de beurs sectorale kennis gedeeld en is het dé ontmoetingsplek voor de nationale en internationale aanbieders om te netwerken.

Internationaal

Professionals uit de wellness- en zwembadindustrie van over de hele wereld komen samen op Piscina & Wellness in Barcelona.

Is uw bedrijf klaar voor de toekomst?

In 2019 is de beurs groter dan ooit om u de oplossingen te bieden waar de toekomst van de sector om vraagt: met de focus op innovatie, technologie, digitalisering, globalisering en duurzaamheid.

Advies internationalisering en financiering

Bereid uw bedrijf voor om de sprong naar de internationale markt te maken en laat u door experts informeren over nieuwe financieringsmogelijkheden.

Nieuwe trends en technologiën

Zorg dat u op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen.

Bezoek Piscina & Wellness 2019

15 – 18 oktober 2019, Fira Barcelona. Met onder andere:

1

Side events

Naast de trade show area, wellness spa experience en innovation zone kunt u deelnemen aan conferenties, seminars en workshops.

2

Start-up area

Water-gerelateerde projecten door opkomende, innovatieve bedrijven en hun toepassingen voor waterfaciliteiten en welzijn.

3

Best practices

Netwerk en laat je inspireren tijdens de Awards en Architecture Students Competition.

Bezoek Piscina & Wellness