Over mij

Mijn naam is Christie de Vrij, eigenaar van Building on Events en Meetin(g)Spain. Al meer dan 20 jaar organiseer ik met veel plezier beurzen en congressen voor diverse opdrachtgevers in verschillende landen, waaronder Spanje. Ik heb in Spanje gestudeerd en vele Spaanse regio’s en steden bezocht. Spanje biedt gigantisch veel mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten, de steden zijn stuk voor stuk de moeite waard, de cultuur is per regio aanwezig en voelbaar, de zon straalt, het eten betovert u en de gasten. Denk verder dan Madrid en Barcelona en laten we samen kijken welke stad en activiteiten passen bij uw event. Mijn ervaring en kennis met Spanje en mijn opgebouwde netwerk van hotels, locaties, DMC’s en evenementenbureaus deel ik graag met jullie. Ik ondersteun Nederlandse bedrijven, verenigingen en branche-organisaties bij het organiseren van een event.

Organiseren is een speciaal vak en om uw event tot een succes te maken is een kwestie van details. Mijn specialiteit is verbindingen op uw event centraal stellen en zorgen dat de content goed is en wordt gedeeld. Ik werk zeer adequaat en werk graag een verrassend projectplan voor u uit. Heeft u zelf al ideeën? Prima, ik ben creatief en geef uw project graag handen en voeten en vleugels!

Daarnaast organiseer ik zelf beursbezoekreizen op maat en bied handvatten voor bedrijven die handel willen of zich willen vestigen in Spanje. Kijk hiervoor ook op de website van NSCH, het Nederlands Spaans Centrum van Handelsbevordering waarvan ik bestuurslid ben.

Meetin(g)Spain staat voor ontmoeten in en ontmoetingen met Spanje. Tomamos un café, primero?

Christie de Vrij Building on Events en Meetin(g)Spain