Ondernemen in Spanje? Bezoek een beurs!

Wie weet is deze prijs over een paar jaar voor u weggelegd, maar hoe gaat u ondernemen in Spanje? Een goede oriëntatie is het bezoeken van beurzen om daar rond te kijken, partners te zoeken, veel te praten en te ontdekken. Meetin(g)Spain helpt u graag hierbij en gaat de komende tijd weer mooie beursreizen opzetten in de agrifood sector naar onder andere Fruit Attraction, Sicab en Alimentaria. Ook hebben wij de contacten met export adviseurs, consultancy bureau, en legal adviseurs.

Een stap verder is deelnemen als exposant aan een Spaanse beurs. Door uw dienst of product te presenteren op een beurs, ontmoet u de doelgroep. Als Spanje specialist weet ik wat er speelt op de Spaanse markt, en wat dit voor uw bedrijf betekent. Wij helpen u bij het bereiken van uw doelen, koppelen u aan de juiste personen en kunnen u een compleet verzorgde reis aanbieden.

Meetin(g)Spain zal in de agrisector aanwezig zijn op de volgende beurzen: GreenTech, Seed meets Technology, AgriFoodTech, FruitLogistica en Horticontact Go. U kunt aanhaken als startup, als exposant, als expert om een presentatie of tour te verzorgen en u kunt gebruik maken van de compleet verzorgde beursreizen met afspraken, hotel, vervoer, netwerkmomenten, avondprogramma’s en inspiratie. Interesse om een van bovengenoemde of een andere vakbeurs in Spanje te bezoeken? Stuur een mail en laat ons u helpen het maximale uit uw beursbezoek te halen.