MeetingSpain organiseert Spanjeborrel – 4 september

Dinsdag 4 september is het weer tijd voor een Spanjeborrel! Deze editie wordt georganiseerd door Meetin(g)Spain voor Business Club Spanje. De Spanjeborrel is dé netwerkgelegenheid voor mensen en organisaties met een interesse in Spanje, maar vindt gewoon in Nederland plaats. Bent u erbij?

 

Programma

16.30 Ontvangst met glas Cava

17.00 Netwerkactiviteit Over de Streep door Willem van Boekel: acteur, spreker & facilitator

18.00 Ask me anything: Succesvolle Nederlandse ondernemer in Spanje en Succesvolle Spaanse ondernemer in Nederland in 2 groepen van 15-20 pax. Cati Gomez en Marion Naus

18.30 Warm en koud tapasbuffet van Sanchez catering en netwerken

19.15 Ask me anything: wisseling van groep

20.00 Woordje van de voorzitter Marco Kivit en einde programma

De sprekers

Willem van Boekel is spreker en facilitator. Hij maakt van iedere bijeenkomst een inhoudelijk feestje. Met zijn theatrale achtergrond creëert hij interactie, hilariteit en verbinding in het gezelschap. Hij stond ruim 1100 keer voor zakelijke groepen, o.a. als spreker voor Ja-maar en Omdenken. Acteur en dagvoorzitter Willem van Boekel organiseert tijdens de Spanjeborrel een Over de Streep-sessie met de deelnemers om elkaar goed te leren kennen en te weten hoe we elkaar zakelijk kunnen helpen.

 

Cati Gómez is entrepreneur, Cortadora Profesional – professioneel ham snijdster – en ambassadrice van de Spaanse ham in Nederland. Zij verzorgt presentaties in opdracht van bedrijven en brengt haar kennis over de Spaanse ham over op beurzen en evenementen.

 

 

Marion Naus is expert in het realiseren van sales toppers, teamprestaties en prestatiemanagement met het mentale prestatiepakket uit de topsport. Hiermee zet je druk, stress, angst, afleiding, tijdgebrek en vage klachten om in vertrouwen, verantwoordelijkheid en versterking. Dit leidt tot structureel resultaat op hoog niveau. Vraag haar wat u wil weten over dit concept én ondernemen in Spanje zonder Spaans te spreken!

 

 

Zie ik u daar? Meld u snel aan!