Diensten

Event organiseren in Spanje

Meetin(g)Spain ondersteunt u graag bij de organisatie van uw jaarcongres, symposium, conferentie, beurs, masterclass, bedrijfstraining of ander event in Spanje.

Van advies tot projectmanagement

PARTNERS IN SPANJE

Bedrijven uit Spanje betrekken in het sprekersprogramma, als deelnemer aan het congres of als sponsor? Meetin(g)Spain kijkt graag met u naar geschikte partners en kanalen om deze partijen te vinden.

VEEL KENNIS VAN SPANJE

Meetin(g)Spain heeft al kennisgemaakt met vele van de steden, regios, finca’s, hotelketens en beurslocaties en helpt u graag bij het vinden van dé regio, dé venue en dé lokale partners die u nodig heeft om het event onvergetelijk te maken.

PROJECTMANAGEMENT

Compleet projectmanagement voor inhoudelijke programma’s om de juiste mensen samen te brengen in een internationale setting.

Vakbeurs bezoeken in Spanje

Bent u geïnteresseerd of aan het oriënteren om uw product naar Spanje te exporteren of daar partners te zoeken? Of wilt u kennis opdoen op een Spaanse vakbeurs?

Ga mee op vakbeurs reis

Een vakbeurs reis zorgt ervoor dat u het maximale uit uw beursbezoek haalt. Als professioneel beurs- en congresorganisatoren weten wij wat beursbezoekers zoeken:

NETWERKEN

Waardevolle nieuwe contacten

NOVITEITEN

Productinformatie, innovaties

KENNIS

Vergaar nieuwe kennis op uw vakgebied en leer van concurrenten

Advies

Meetin(g)Spain is uw toegangspoort voor Spanje en kan richting geven aan de ideeën die u heeft om een event in Spanje op te zetten.

Kijk verder dan Madrid en Barcelona

Is Zaragosa, Bilbao, Valencia of Sevilla niet een betere locatie voor uw groep?

GESCHIKTE VENUES

Voor uw event van 200 personen hoeft u niet naar de Fira of CCIB. U wilt een venue waar u met uw gezelschap past, qua uitstraling en qua capaciteit.

REGIO’S EN STEDEN

Verras uw deelnemers en kies een regio die ook een link heeft met uw doelgroep. Wat het overkoepelende onderwerp van uw event ook is, voeding, spoorwegtechnologie of fruit: elke regio heeft zijn eigen bijzonderheden.

AVONDPROGRAMMA

Waar brengt u de deelnemers onder, welke hotels passen erbij en wat zou het avondprogramma kunnen zijn?

Ontdek wat Spanje voor uw bedrijf kan betekenen