5 x mijn favorieten in Spanje

Spanje is een prachtig land waar ik al veel mooie plekken heb mogen ontdekken die ik graag deel met u om u een suggestie te geven voor de diverse mogelijkheden in Spanje. Bekijk hieronder vijf van mijn favorieten in Spanje.

 

 

Pueblo Acantilado Suites

Een prachtige en zeer bijzondere plek voor uw event. De deelnemers verblijven allemaal in dit dorp, in alle huisjes zijn hotelkamers ingericht. Een speciale ervaring met prachtig uitzicht, rust en goed geprijsd. Het resort ligt op een unieke locatie aan zee, 35 kilometer van Alicante Airport. Pueblo Acantilado Suites is perfect voor een congres, meeting, conferentie of incentive. Naast de moderne kamers, meerdere restaurants en een gym, wellness, spa, tennisbaan, zwembad en golfbaan beschikt het resort over meerdere meeting rooms (met uitzicht!). Een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers.

 

 

Doen in Valencia

Valencia biedt enorm veel conferentie hotels voor medium size conferenties, vraag me naar de Spaanse ketens en de boutique hotels zoals SH Inglès. Maak fietsen door het Turiapark naar het strand Patacona (of iets dichterbij, El Cabanyal) onderdeel van uw event in Valencia! Eet daarna een lekkere Fideua of paella, verrukkelijk bij bijvoorbeeld Balendret, El Cabanyal of la Pepica.

 

 

 

W Barcelona

Het luxe vijfsterrenhotel W Barcelona zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijk event! Deze parel in Barcelona beschikt over prachtige meeting rooms en meerdere dakterrassen voor gave avondprogramma’s. Benieuwd wat W Barcelona nog meer te bieden heeft, welke speciale tarieven ik kan geven en hoe ik u nog meer kan helpen? Ik vertel u er graag meer over.

 

 

 

Refugio Marnes

Toe aan rust en een reset? Bezoek Refugio Marnes in de bergen van Bernia. Ik ben hier geweest tijdens een Inspiring Spring Break met zes andere vrouwelijke ondernemers. Ik kan deze locatie aanbevelen voor uw coaching sessie, het organiseren van een yoga week, of mindfullness training. U en uw gasten zullen enorm genieten van de prachtige rustieke Refugio de Marnes. De gastheren koken voor u, maar kunnen ook ingezet worden voor een pealla workshop of wijnproeverij. De refugio is uitermate geschikt voor ongeveer 8 personen, waarbij iedereen zijn eigen kamer heeft.  Maak gebruik van het zwembad, ontmoet de ezels en ontdek de schildpadden, kijk waar uw creatieve talenten liggen en maak een mooie wandeling door de kloof.  Autohuur en durven rijden door de bergen zijn vereisten.

 

 

Gran Hotel Miramar Málaga

Dit luxe 5 sterrenhotel in een monumentaal pand straalt enorm veel klasse en rust uit. Gran Hotel Miramar Malaga staat aan het Malagueta strand en op loopafstand van de oude binnenstad, een perfecte locatie. Het uitzicht over de zee is fabuleus en als u hier verblijft als gast, voelt u zich echt te gast. Het hotel beschikt over meerdere meeting zalen en mooie tuinen voor uw event, heerlijke om de ontvangst en break buiten te houden.